Un tânăr care şi-a recuperate telefonul furat a descoperit în dispozitiv un selfie făcut de o maimuţă

Un tânăr care şi-a recuperate
telefonul furat a descoperit în dispozitiv un selfie făcut de o maimuţă

Selfie-ul găsit în telefon de către tânăr

Un student malaezian al cărui telefon mobil a fost furat în timp ce dormea ​​dă vina pe o maimuţă, despre care spune că şi-ar fi făcut şi selfie cu dispozitivul înainte de a-l abandona.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zackrydz Rodzi, în vârstă de 20 de ani, a declarat că telefonul îi lipsea din dormitor când s-a trezit. El a găsit carcasa telefonului sub patul, dar nu erau semne care să indice că hoţii ar fi intrat în casa sa din sudul statului Johor.

Cazul a început să se elucideze după ce tatăl său a văzut o maimuţă prin spatele casei sale. Aşa au început căutările în jungle şi , folosind telefonul fratelui său pentru a apela dispozitivul, l-a găsit acoperit de noroi sub un palmier. Dar o surpriză mai mare a venit când şi-a verificat telefonul şi a găsit o serie de selfie-uri de maimuţa şi videoclipuri înregistrate în telefon.

„Unchiul meu glumea că poate maimuţa şi-a făcut câteva selfie-uri cu telefonul. Când am verificat galeria de imagini a telefonului meu, am fost şocat. Pe ecran mi-a apărut faţa „suspectului“, a povestit tânărul.

Acesta crede că animalul ar fi furat telefonul, crezând că este mâncare, deoarece are o carcasă colorată.

Deşi majoritatea imaginilor erau neclare, existau şi câteva care înfăţişau chipul maimuţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: