Un playboy nigerian a apărut la nunta prietenului cu şase femei gravide la braţ, lăudându-se că este tatăl copiilor

Un playboy nigerian a
apărut la nunta prietenului cu şase femei gravide la braţ, lăudându-se că este
tatăl copiilor

Mike Eze-Nwalie Nwogu şi cele şase iubite

A apărut la nunta prietenului său însoţit de şase femei însărcinta, lăudându-se că este tatăl copiilor. Bărbatul, patronal unui club de noapte, a fost acuzat că a vrut să acapareze atenţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un playboy nigerian a făcut senzaţie la o nuntă după ce a venit la braţ cu şase tinere gravide. Iar, ca surpriza să fie completă, bărbatul a ţinut să precizeze că este tatăl tuturor copiilor, scrie The Mirror.

Mike Eze-Nwalie Nwogu este patronal unui restaurant de noapte şi se descrie ca fiind antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viaţa de noapte, ambasador al tineretului, filantrop şi activist.

Într-un costum roz fucsia fără guler, bărbatul a apărut însoţit de 6 tinere însărcinate, toate îmbrăcate în haine mulate, argintii.Toate cele şase femei care l-au însoţit au purtat ţinute argintii asortate, partenerul lor alegând un costum roz.

Comentariile la postarea bărbatului au fost diverse. Unii il acuzau că şi-a droit să fie în centrul atenţiei, chiar la nunta prietenului său, alţii ăşi arătau admiraţia pentru stilul de viaţă ales.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările