Un playboy nigerian a apărut la nunta prietenului cu şase femei gravide la braţ, lăudându-se că este tatăl copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Eze-Nwalie Nwogu şi cele şase iubite
Mike Eze-Nwalie Nwogu şi cele şase iubite

A apărut la nunta prietenului său însoţit de şase femei însărcinta, lăudându-se că este tatăl copiilor. Bărbatul, patronal unui club de noapte, a fost acuzat că a vrut să acapareze atenţia.

Un playboy nigerian a făcut senzaţie la o nuntă după ce a venit la braţ cu şase tinere gravide. Iar, ca surpriza să fie completă, bărbatul a ţinut să precizeze că este tatăl tuturor copiilor, scrie The Mirror.

Mike Eze-Nwalie Nwogu este patronal unui restaurant de noapte şi se descrie ca fiind antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viaţa de noapte, ambasador al tineretului, filantrop şi activist.

Într-un costum roz fucsia fără guler, bărbatul a apărut însoţit de 6 tinere însărcinate, toate îmbrăcate în haine mulate, argintii.Toate cele şase femei care l-au însoţit au purtat ţinute argintii asortate, partenerul lor alegând un costum roz.

Comentariile la postarea bărbatului au fost diverse. Unii il acuzau că şi-a droit să fie în centrul atenţiei, chiar la nunta prietenului său, alţii ăşi arătau admiraţia pentru stilul de viaţă ales.

View this post on Instagram A post shared by Pretty Mike Of Lagos (@prettymikeoflagos)
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite