Un pensionar a vopsit singur o trecere de pietoni pentru soţia sa cu dizabilităţi. Cum au reacţionat autorităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecere pietoni
Trecere pietoni

Un pensionar care a cerut autorităţilor în repetate rânduri o trecere de pietoni pentru soţia sa cu dizabilităţi, a decis să picteze singur una.

Laurie Phillips, un pensionar din Marea Britanie, în vârstă de 78 de ani, a fost amendat cu 130 de lire sterline după ce a vopsit propria trecere de pietoni pentru a facilita trecerea drumului pentru el şi soţia sa cu handicap.

Bărbatul se săturase să aştepte, autorităile ignorând cererile sale repetate de a instala o trecere pe un drum aglomerat din apropierea casei sale.

Pensionarul a venit cu această solicitare pentru soţia sa cu dizabilităţi, care nu putea traversa strada din cauza numărului mare de maşini, însă a fost refuzat în repetate rânduri. Aşa că a decis să ia singur atitudine.

Laurie, împreună cu ajutorul a doi prieteni, a pictat o trecere de pietoni pentru soţia sa, acţiune care a durat ore întregi, scrie The Sun.

image

„Trecerea a fost acolo timp de patru zile şi a fost respectată de maşini, care au oprit pentru a permite oamenilor să treacă. A funcţionat şi a făcut drumul mai sigur”, a mai povestit bărbatul.

Trecerea improvizată a fost folosită timp de patru zile, înainte ca autorităţile locale să o desfiinţeze şi să-l denunţe pe bărbat.

image

„Trecerea a fost acolo timp de patru zile şi a fost respectată de maşini, care au oprit pentru a permite oamenilor să treacă. A funcţionat şi a făcut drumul mai sigur”, a mai povestit el.

Laurie a lansat acum o petiţie pentru instalarea unei treceri de pietoni permanentă şi califică ancheta poliţiei drept „o pierdere inutilă de timp”.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite