Un pensionar a fost arestat după ce a apelat de 24.000 de ori un număr de telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pensionar a fost arestat după ce a sunat de zeci de mii de ori la serviciul clienţi al operatorului de telefonie pentru a-şi exprima nemulţumirea.

Un pensionar japonez a fost reţinut după ce a sunat la serviciul clienţi al operatorului său de telefonie de circa 24.000 de ori în doi ani, pe motiv că respectiva companie nu şi-a respectat contractul, transmite Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost plasat în arest săptămâna trecută, după ce a efectuat peste 400 de apeluri într-o săptămână către serviciul clienţi al operatorului de telefonie KDDI, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Tokyo.

„Pensionarul voia ca angajaţii KDDI să vină la el acasă şi să-şi ceară scuze pentru încălcarea contractului. El închidea adesea chiar după formarea numărului“, a precizat purtătorul de cuvânt.

Bărbatul a fost arestat pentru „obstrucţionarea“ unei activităţi comerciale normale.

Potrivit presei locale, hărţuirea telefonică a durat doi ani, timp în care bărbatul a efectuat circa 24.000 de apeluri de la cabinele publice, pentru a-şi exprima nemulţumirea şi a-şi insulta interlocutorii de la celălalt capăt al liniei.

Serviciile clienţi la telefon sunt extrem de populare în Japonia. Multe dintre aceste numere sunt gratuite, iar timpul de aşteptare este în general scurt, ceea ce poate duce la abuzuri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite