Un model a murit după ce a îngheţat într-o râpă, fiind îmbrăcată doar în costum de baie pentru a se fotografia FOTO

Un model a murit după ce a îngheţat într-o râpă, fiind îmbrăcată doar în costum de baie pentru a se fotografia FOTO

Gigi Wu FOTO Captură foto Daily Mail/Arhivă personală Gigi Wu

Modelul Gigi Wu (36 de ani), cunoscută drept „The Bikini Hiker“ pentru escaladarea munţilor în costum de baie, a fost găsită moartă, la 28 de ore după ce aceasta anunţa, printr-un apel prin satelit, că a alunecat într-o râpă în apropierea muntelui Yushan, din Taiwan.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din Taiwan, cunoscută pentru faptul că urca pe munte îmbrăcată în costum de baie pentru a se fotografia, a fost găsită îngheţată în parcul naţional din Taiwan, relatează Daily Mail
 
Gigi Wu, supranumită „The Bikini Hiker“, a postat despre drumeţia ei pe social media. Ea plecase singură într-o excursie în Parcul Naţional Yushan. După mai bine de o săptămână, ea a sunat un prieten, cu ajutorul unui telefon prin satelit, şi i-a spus că a căzut într-o râpă. 
 
Wu a spus că este blocată, deoarece nu poate să se mişte din cauza rănilor suferite în timpul căderii.

Serviciul de salvare al insulei a declarat că a încercat să trimită elicoptere de salvare de la Black Hawk la locaţia sa de trei ori, dar zborurile au fost infuenţate de condiţiile meteorologice nefavorabile. 
   
FOTO Daily Mail/Arhivă personală Gigi Wu
 
Elicopterele au început căutarea ei, însă condiţiile meteo au făcut ca trupul neînsufleţit al tinerei să fie găsit abia după 28 de ore.

Salvatorii ajunşi la faţa locului spun că aşteaptă o vreme stabilă pentru a-i scoate corpul lui Wu din râpa îngustă.
 
În postările pe care le are pe Instagram şi Facebook, ea se promova prin faptul că urca munţii şi, ulterior, realiza fotografii purtând doar costume de baie. 
 
FOTO Facebook/Arhivă personală Gigi Wu
 
 
 
În 2018, ea şi-a fotografiat picioarele pline de lovituri cauzate de o altă căzătură suferită în timpul escaladărilor ei pe munte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: