Un influencer a fost confirmat cu Covid-19, la câteva zile după ce a lins o toaletă publică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr de 21 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus la două zile după ce a lins o toaletă publică
Un tânăr de 21 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus la două zile după ce a lins o toaletă publică

Un influencer de 21 de ani, din SUA, a anunţat că este infectat cu coronavirus. Diagnosticul a venit la câteva zile după ce tânărul a lins un vas de toaletă în urma unei provocări bizare pe internet.

Tânărul, denumit Larz pe TikTok, cu mii de urmăritori, a postat pe Twitter un clip video cu el însuşi pe un pat de spital din Beverly Hills, şi a anunţat că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Am fost testat pozitiv cu coronavirus, a spus tânărul de 21 de ani. Contul de Twitter a fost suspendat ulterior.

Anunţul vine la două zile după ce influencerul a postat un filmuleţ în care linge un vas de toaletă publică, în cadrul unei noi provocări denumită „Coronavirus Challenge“, de altfel asupru criticată în mediul online, scrie New York Times.

provocare tik tok foto tiktok

Larz FOTO Instagram 

Provocarea este extrem de populară pe reţeaua TikTok şi utilizatorii sunt îndemnaţi să posteze clipuri video cu ei lingând diverse lucruri, de la vase de toaletă la produse din magazine.

Nu se ştie dacă diagnosticul pozitiv în cazul tânărului de 21 de ani are legătură cu gestul său, notează sursa citată. Cert este că provocarea este una extrem de periculoasă, în contextul în care numărul celor infectaţi cu coronavirus în SUA a depăşit 55.000 de persoane, virusul cauzând şi moartea a peste 800 de oameni.

Şi alţi tineri au acceptat provocarea şi au postat filmuleţe cu ei lingând toalete publice sau bare de metrou. Este şi cazul tinerei de mai jos: 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite