Un imam a descoperit după nuntă că soţia lui e bărbat: capre, zahăr şi sare, plătite pentru „mireasă“

Un imam a descoperit după nuntă că soţia lui e bărbat: capre, zahăr şi sare, plătite pentru „mireasă“

Un imam a descoperit că soţia lui e bărbat FOTO Daily Monitor

La două săptămâni după ce şi-au unit destinele, un imam din Uganda a aflat că proaspăta lui soţie este în realitate bărbat. Mirele plătise pentru mireasa lui, printre altele, două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran.

Sheikh Mohammed Mutumba, un imam din Uganda, a fost suspendat din funcţie după ce, fără să ştie, s-a căsătorit cu un bărbat, Swabullah Nabukeera, şi a fost iscat un scandal, scrie Daily Monitor.
 
Cei doi nu întreţinuseră relaţii sexuale deoarece mireasa a susţinut că este la menstruaţie.
 
Totul a fost descoperit  după ce un vecin a acuzat-o pe „mireasă“ că a sărit peste gard şi i-a furat haine şi un televizor. Cazul a fost raportat la poliţie, iar în timpul anchetei s-a descoperit că femeia este, de fapt, bărbat.
 
Un reprezentant al poliţiei a declarat că suspectul purta un hijab şi sandale atunci când a fost interogat, iar în timpul percheziţiei o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti.
 
Nabukeera a recunoscut că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru a-i lua banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă de la familia mirelui, printre altele, două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran, a fost şi ea reţinută.
 
„Căutam o femeie care să se căsătorească când am observat o fată frumoasă care purta hijab, am cerut-o în căsătorie şi a acceptat. Ne-am îndrăgostit, dar ea mi-a spus că nu putem face sex până când nu voi da zestrea părinţilor“, a povestit Mutumba vizibil şocat. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: