Un ieşean a plecat la mare pe jos. A parcurs cei 410 kilometri fără să mănânce şi a ajuns la destinaţie cu 9 kilograme mai puţin VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Elisei a ajuns la mare
Cezar Elisei a ajuns la mare

Cezar Elisei a plecat de la Iaşi către Constanţa în urmă cu 10 zile. A ţinut post negru pe tot parcursul călătoriei, consumând doar apă.

Cezar Elisei are 38 de ani, a urmat o facultate cu profil teologic, iar în prezent este student la Facultatea de Horticultură. În urmă cu zece zile a pornit din Iaşi către Constanţa, iar pe parcursul călătoriei de 410 kilometri nu a consumă decât apă. Îşi doreşte ca prin demersul său să promoveze postul terapeutic, despre care a scris şi o carte.

„Este o victorie pentru Om în general şi  pentru postul terapeutic. Eu mă pregătesc astăzi de lansarea cărţii -Jurnalulul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă-, carte care descrie clar şi detaliat experienţă unui asemenea post terapeutic cu apă“, a spus tânărul, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Cezar a slăbit 9 kg în aceste zile şi nu am avut stări de rău.

„Nu voi mânca nimic până luni, când voi face analizele la Constanţa pentru a arata că nu am consumat deloc alimente în toată perioada această“, a adăugat tânărul.

El spunea că se simte bine chiar dacă nu a mâncat nimic.Doar un genunchi i-a făcut uşoare probleme, dar şi l-a bandajat şi nu a considerat a fi un motiv de întrerupere a călătoriei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite