Un frizer britanic schimbă înfăţişarea oamenilor străzii, iar rezultatele sunt uimitoare: un român din Londra, printre cei ajutaţi FOTO

Un frizer britanic schimbă înfăţişarea oamenilor străzii, iar rezultatele sunt uimitoare: un român din Londra, printre cei ajutaţi FOTO

Un frizer britanic schimbă înfăţişarea oamenilor străzii FOTO BrightSide.me/Joshua Coombes Instagram

Un tânăr frizer din Marea Britanie speră să schimbe percepţia oamenilor străzii despre propria persoană. Acesta îi tunde în mod gratuit, sperând să-i facă să se reîndrăgostească de propria persoană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joshua Coombes, un tânăr frizer din Marea Britanie, este de părere că modul în care arată oamenii are puterea de a schimba sentimentele acestora faţă de propria persoană. 

Plecând de la această idee, tânărul a hotărât să schimbe înfăţişarea oamenilor fără adăpost, oferindu-le şansa să se îndrăgostească de chipul lor, scrie brightside.me.

„Pur şi simplu s-a întâmplat într-o zi. Aveam toate ustensilele la mine şi am trecut pe lângă un om fără adăpost. Atunci mi s-a aprins un beculeţ în cap şi m-am gândit că e o modalitate grozavă să mă apropii de oameni“, a spus Joshua, care călătoreşte în toată lumea cu speranţa de a aduce un zâmbet pe buzele oamenilor nevoiaşi. 

Joshua, alături de unul dintre oamenii pe care i-a tuns

În momentele în care îi tunde, Joshua stă la poveşti cu oamenii străzii şi reuşeşte să le devină prieten. Prietenul său, fotograful Matt Spracklen, face poze şi le pune pe Instagram.

Printre cei care au fost ajutaţi de Joshua este şi un român, Petru (foto jos), pe care frizerul l-a întâlnit pe străzile din Londra. 

Petru, român în Londra

„Frizeria este o meserie minunată. Lucrezi cu o altă fiinţă, iar scopul este de a o face să se simtă mai bine şi să se privească pe sine cu o sclipire în ochi“, crede Joshua.

Joshua, California

Terry, New York 

David, Londra

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: