La prima vedere, cel mai bun mod de a atenua durerea este o vizită la un centru spa sau la un salon de masaj terapeutic, acestea fiind două locuri potrivite pentru relaxare. Cu toate acestea, nu sunt la îndemâna oricui, fie din considerente financiare, fie că e vorba pur şi simplu de lipsa timpului. În schimb, folosirea unui fotoliu masaj în confortul propriei casei poate fi o soluţie ideală din toate punctele de vedere.

Un fotoliu masaj de relaxare este proiectat astfel încât să le ofere utilizatorilor săi o experienţă plăcută, o şedinţă de masaj profesional care să îi ajute să elimine oboseala acumulată în timpul zilei şi să scape de anumite probleme de sănătate.

Cum funcţionează un fotoliu masaj?

Ei bine, ideea din spatele unui astfel de aparat este destul de simplă şi, în acelaşi timp, foarte eficientă. Dispozitivele amplasate în interiorul scaunului stimulează puncte cheie ale organismului, zone care ajută corpul să se relaxeze şi să înlăture senzaţia de stres. În general, un fotoliu masaj ieftin are doar câteva funcţii de bază, în timp ce altele mai avansate acţionează pe baza unor tehnologii complexe care imită perfect masajul realizat de un maseur profesionist.

Avantaje si beneficii fotolii masaj de relaxare

Elimină durerile de spate - Unul dintre cele mai importante avantaje oferite de modelele de fotolii masaj este faptul că înlătură durerile de spate şi tensiunea musculară, fără să mai fie nevoie de interacţiune de la persoană la persoană. Efectuarea unui masaj profesional în intimitatea casei, comoditatea şi economisirea timpului sunt principalele motive pentru care multe persoane aleg să achiziţioneze un scaun de masaj.

Stimulează circulaţia sanguină - Un masaj profesional realizat de un fotoliu special îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. Creşterea fluxului sângelui facilitează absorbţia elementelor nutritive din alimente în muşchi şi ţesuturi, iar creşterea circulaţiei limfatice curăţă toxinele din aceste zone. Împreună, ele revitalizează locul masat.

Înlătură oboseala şi ajută organismul să devină mai eficient - Utilizarea unui model de fotolii masaj creşte nivelul endorfinelor din organism. Pe scurt, acestea sunt nişte substanţe chimice produse de creier, fiind numite şi “moleculele fericirii”, pentru că sunt responsabile cu starea generală “de bine”. Printre alte beneficii, creşterea nivelurilor de endorfine a fost corelată cu recuperare mai rapidă după răceli şi gripe, reducerea durerilor şi eliminarea anxietăţii.

Fotolii de masaj de la Komoder

În timp ce multe dintre fotoliile de masaj disponibile pe piaţă se bazează doar pe o tehnologie mecanică, este bine de ştiut că există o gamă mult mai variată de tehnici în acest sens. De exemplu, fotoliile de masaj comercializate de Komoder încorporează cele mai avansate funcţii disponibile în acest domeniu pentru a realiza masajul perfect. Acestea folosesc pompe speciale de aer care stimulează principalele zone tensionate ale organismului, precum şi terapie magnetică şi presopunctură. În plus, modelele oferite de Komoder sunt prevăzute cu un controller prin care fiecare utilizator poate regla intensitatea masajului efectuat în funcţie de nevoi.

Din portofoliul Komoder fac parte fotolii masaj realizate de companii prestigioase precum Panasonic, Inada, Tokuyo, iRest, Rokol si Humantouch, toate fiind disponibile la preturi avantajoase.

Asadar, daca esti in cautarea unei solutii prin care sa scapi de durerile musculare, de stres si sa te relaxezi in confortul propriei case, fara sa fie nevoie sa mergi la un centru spa, alege un fotoliu de masaj profesional. Este modalitatea ideala prin care poti rezolva toate aceste probleme!