Un fermier din Australia a transmis un ultim mesaj de dragoste unei rude decedate printr-o inimă „desenată” din oi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video / BBC
Foto Captură Video / BBC

Un fermier din Australia a fost izolat de familie din cauza pandemiei şi nu a putut să-şi ia rămas bun de la o rudă, aşa că a găsit o metodă unică prin care să-i transmită un ultim mesaj de dragoste. Bărbatul a „desenat” o inimă din oi.

Ben Jackson se afal la o distanţă de 400 de kilometri de casă, în New South Wales, când mătuşa lui, Debby, a murit în Queensland. Restricţiile i-au interzis să meargă la înmormânare, aşa că a apelat la o metodă unică de a-şi arăta dragostea faţă de ruda sa.

Fermierul a aşezat mâncarea pe păşune în forma unei inimi şi apoi a eliberat oile din padoc, acestea ducându-se spre hrană şi aşezându-se pe conturul uriaş al „desenului”.

După mai multe încercări nereuşite, Ben a filmat scena din dronă şi a postat videoclipul pe reţelele sociale. Videoclipul a ajuns şi la rudele sale, înainte de înmormântarea mătuşii.

„Nu am putut să merg la înmormântare. Eram supărat, neajutorat şi nu ştiam ce să fac... Aşa că mi-a venit această idee”, a spus fermierul, scrie BBC.

Fermierul nu este la prima ispravă de acest fel, pentru că de-a lungul anilor a mai creat alte câteva „opere de artă din oi” - simboluri şi sigle - iar mătuşa lui a fost întotdeauna un fan al „creaţiilor” sale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite