Un experiment trăsnit: cum e să te simţi gravid

Un experiment trăsnit: cum e să te simţi gravid

Jonny (stânga), Steve (centru) şi Jason (dreapta) au ajuns să respecte şi mai mult femeile după cele pătimite ca gravizi. FOTOGRAFII Daily Mail

„A fost ca în filmul Exorcistul!“, aceasta a fost concluzia unanimă a trei bărbaţi din Marea Britanie care s-au pus timp de o lună în pielea unei viitoare mame

Ştiri pe aceeaşi temă

Britanicii Jason Bramley, Steve Hanson şi Jonny Biggins au vrut să le aducă un omagiu femeilor chiar de Ziua Mamei, care are loc pe 15 martie în Marea Britanie, şi timp de o lună au acceptat să fie gravizi, pentru ca mai apoi să experimenteze şi durerile facerii, graţie unui dispozitiv care simulează contracţiile.

În acest scop, temerarii au cărat zi şi noapte un costum special, cu sâni şi burtă, în greutate de 15 kilograme, conceput astfel încât să exercite presiune în zona pieptului, vezicii şi abdomenului. 

„Gravizii“ au început să se vaite curând pentru că erau nevoiţi să meargă des la baie ca să urineze, pentru că zona pieptului era mai sensibilă şi umflată, dar şi din cauza oboselii acumulate în nopţile nedormite din cauza incomodului costum de gravidă.


FOTO Jonny a comparat durerile facerii cu acţiunea din filmul de groază „Exorcistul“  

Momentul naşterii a fost însă cireaşa de pe tort, Jason, Steve şi Jonny fiind conectaţi la simulatorul de naşteri pentru a li se induce senzaţia de contracţie cu ajutorul şocurilor electrice. „Nu am avut parte de carne sfâşiată sau de fluide expulzate, dar suntem bucuroşi că am rămas în viaţă. E şi cum ai fost lovit de un fulger şi ai trăit ca să le povesteşti şi altora prin ce ai trecut“, a declarat Jonny pentru publicaţia britanică „Daily Mail“. De asemenea, acesta a comparat durerile facerii cu acţiunea din filmul de groază „Exorcistul“. 

FOTO Exorcistul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: