Un cuplu din Târgu Mureş a pus cadă în dormitor şi a făcut aproape toată mobila din apartament pe comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lovedeco

O tânără pasionată de călătorii, turism culinar, colecţionarea sneakers-ilor şi motociclism şi-a cumpărat împreună cu soţul ei un apartament în Târgu Mureş în 2016, când era încă în faza de proiect. După ce a fost gata, şi-a luat şapte luni să amenajeze locul exact aşa cum şi-l imagina, cu sfaturi de la designerul Roxana Sand.

Nume: Andreea Mihăescu, consilier HR şi inginer 

Localitate: cartier Tudor, oraşul Târgu Mureş

Tip de locuinţă: apartament cu trei camere

Suprafaţă: 101 metri pătraţi ce includ şi cele două balcoane

Stă aici: din decembrie 2018 împreună cu soţul, Andrei

În cele şapte luni, cuplul a schimbat prima echipă de meşteri, căci nu reuşeau să se înţeleagă, ca să găsească o a doua cu care lucrurile au mers bine, dar cu o mică surpriză: tavanul pe care şi-l doreau în stil industrial a ajuns să fie roz. „Unele porţiuni ale tavanului le-am dorit nefinisate şi i-am solicitat constructorului omiterea de la procedeul de gletuire a acestora. Acesta a confirmat, doar că nu a transmis mai departe echipei de muncitori. Mergând să supravegheze şantierul într-una una din zile, soţul meu a constatat că pe toată suprafaţa tavanului din apartament fusese aplicată amorsa, de culoare roz. A trebuit să ne reorientăm şi să obţinem efectul de beton cofrat prin aplicarea unei tencuieli speciale care mai apoi a fost finisată grosier. Acum ne amuzăm când ne amintim imaginea tavanului nostru roz”, povesteşte Andreea.

Detaliile mult dorite fac diferenţa în amenajare

lovedeco

 Amenajare apartament Târgu Mureş: cadă a fost adusă din Anglia şi vopsită în câmp electrostatic

Dormitorul matrimonial este cel mai spectaculos loc din casă pentru că include o cadă freestanding de culoare neagră, cu baterie aurie, fix lângă fereastră. Iar lângă peretele cel mai colorat al casei, e patul cu tăblia formată din două perne din piele caramel prinse de un suport din lemn.

lovedeco

Continuarea articolului, aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite