Un cuplu din Târgu Mureş a pus cadă în dormitor şi a făcut aproape toată mobila din apartament pe comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lovedeco

O tânără pasionată de călătorii, turism culinar, colecţionarea sneakers-ilor şi motociclism şi-a cumpărat împreună cu soţul ei un apartament în Târgu Mureş în 2016, când era încă în faza de proiect. După ce a fost gata, şi-a luat şapte luni să amenajeze locul exact aşa cum şi-l imagina, cu sfaturi de la designerul Roxana Sand.

Nume: Andreea Mihăescu, consilier HR şi inginer 

Localitate: cartier Tudor, oraşul Târgu Mureş

Tip de locuinţă: apartament cu trei camere

Suprafaţă: 101 metri pătraţi ce includ şi cele două balcoane

Stă aici: din decembrie 2018 împreună cu soţul, Andrei

În cele şapte luni, cuplul a schimbat prima echipă de meşteri, căci nu reuşeau să se înţeleagă, ca să găsească o a doua cu care lucrurile au mers bine, dar cu o mică surpriză: tavanul pe care şi-l doreau în stil industrial a ajuns să fie roz. „Unele porţiuni ale tavanului le-am dorit nefinisate şi i-am solicitat constructorului omiterea de la procedeul de gletuire a acestora. Acesta a confirmat, doar că nu a transmis mai departe echipei de muncitori. Mergând să supravegheze şantierul într-una una din zile, soţul meu a constatat că pe toată suprafaţa tavanului din apartament fusese aplicată amorsa, de culoare roz. A trebuit să ne reorientăm şi să obţinem efectul de beton cofrat prin aplicarea unei tencuieli speciale care mai apoi a fost finisată grosier. Acum ne amuzăm când ne amintim imaginea tavanului nostru roz”, povesteşte Andreea.

Detaliile mult dorite fac diferenţa în amenajare

lovedeco

 Amenajare apartament Târgu Mureş: cadă a fost adusă din Anglia şi vopsită în câmp electrostatic

Dormitorul matrimonial este cel mai spectaculos loc din casă pentru că include o cadă freestanding de culoare neagră, cu baterie aurie, fix lângă fereastră. Iar lângă peretele cel mai colorat al casei, e patul cu tăblia formată din două perne din piele caramel prinse de un suport din lemn.

lovedeco

Continuarea articolului, aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite