Un cuplu şi-a amenajat singur casa cu 10.000 euro, într-o combinaţie de stil boho&scandinav

Un cuplu şi-a amenajat singur casa cu 10.000 euro, într-o
combinaţie de stil boho&scandinav

Ana Maria, pasionată de home&deco, proiecte DIY şi călătorii, şi-a amenajat împreună cu iubitul ei casa de la zero: au pornit de la câteva obiecte pe care le aveau deja şi de la notiţe clare despre stilul şi atmosfera pe care şi le doreau.

Proiectul a durat aproximativ trei luni, timp în care au avut destule peripeţii, pe care le-au depăşit însă cu răbdare şi cu un buget suplimentar. În viitor, cuplul plănuieşte să mobileze şi mansarda, momentan goală.

stil bohoStil boho: chiar dacă măsuţele de cafea sunt mici, tot s-a găsit loc pentru decoraţiunile Anei

Ana Maria şi Bogdan au cumpărat casa la sfârşitul lunii mai 2020 şi s-au mutat la începutul lunii septembrie. Dezvoltatorul a inclus finisajele în preţul casei, dar i-a lăsat pe proprietari să le aleagă. Şi a fost ceva ce Ana şi Bogdan şi-au dorit, pentru că pe măsură ce vizionau case îşi dădeau seama că majoritatea finisajelor pe care le vedeau erau plăci de gresie şi faianţă foarte colorate, cu multe modele de imprimeu şi din materiale proaste.

etajeră personalizată

„Casa ne-a cucerit din prima, în primul rând cu exteriorul ei: micuţă, cochetă, vopsită în alb şi negru. Nu ştiu exact de ce, dar am simţit amândoi din prima că e ‘’the one’’ 😊 Iar interiorul, deşi nu era finisat, ne-a cucerit cu luminozitatea lui şi cu bucătăria foarte mare, cu cele trei ferestre”, povesteşte ea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările