Un comerciant galatean continua sa vanda marfuri expirate

"Abonat la nereguli descoperite de controalele noastre, si implicit la amenzi", dupa cum declara directoarea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Galati, Marioara Gatej, patronul

"Abonat la nereguli descoperite de controalele noastre, si implicit la amenzi", dupa cum declara directoarea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Galati, Marioara Gatej, patronul magazinului alimentar aflat pe strada Saturn, apartinand SC "Munteanu Com" SRL, Liviu Munteanu, continua, in dispretul legii, sa puna in vanzare produse expirate, in unele cazuri chiar falsificand etichetele care atesta valabilitatea marfurilor. Tupeul comerciantului galatean a atins apogeul in momentul in care inspectorii OJPC Galati au descoperit in galantarele magazinului produse expirate pe care fusese atentionat sa le scoata de la vanzare in urma cu o jumatate de ora. Amendat cu doar 6 milioane lei, patronul magazinului alimentar a replicat: "Nu ma asteptam sa mai avem control, de aia le-am pus inapoi la vanzare". Pe langa alimentele expirate aflate la vanzare, descoperite de inspectorii OJPC, controalele Inspectiei Sanitare de Stat au descoperit, la acelasi magazin, incalcari grave ale normelor igienico-sanitare. Astfel, desi exista doua case de marcat, vanzatoarea de la raionul de preparate incaseaza banii si, fara sa se spele pe maini, manipuleaza si alimentele solicitate de cumparatori. Mai mult, una dintre vanzatoarele aceluiasi raion tuseste incontinuu de cateva luni in timp ce vinde marfuri alimentare neambalate. Nici blandele controale, urmate de amenzi, ale Inspectiei Sanitare de Stat nu l-au determinat pe patronul magazinului alimentar "Munteanu Com." sa renunte la a mai vinde marfuri expirate cumparatorilor prea toleranti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările