Un britanic din 20 este înrudit cu un infractor

Un studiu citat de publicația „The Daily Telegraph" arată că un britanic din 20 are un strămoș infractor, iar unu din 100 este înrudit cu un pirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cercetarea a fost efectuată de site-ul specializat în căutarea strămoșilor, ancestry.co.uk, și a demonstrat că aproape două milioane de familii din Regatul Unit sunt cumva legate de un infractor condamnat. Rezultatele sugerează că multe dintre secretele ascunse ale familiilor au rămas nedescoperite mai ales pe seama urmașilor care nu au fost interesați de trecutul lor.

De asemenea,aproape 20% din britanici sunt înrudiți cu un servitor, în timp ce 6% au legături de rudenie cu un milionar. 1% au avut o relație de bigamie, în timp ce o familie din 30 se poate să fi fost înrudită cu o familie regală.

„Cercetarea noastră a demonstrate că fiecare are un strămoș fascinant care așteaptă să fie descoperit", a declarat Dan Jones, director la ancestry.co.uk.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările