Un bărbat şi-a salvat din întâmplare fiul  răpit, după ce l-a zărit de mână cu unul dintre răpitori FOTO

Un bărbat şi-a salvat din întâmplare fiul  răpit, după ce l-a zărit de mână cu unul dintre răpitori FOTO

Un bărbat din China şi-a salvat fiul răpit, după ce l-a zărit de mână cu unul dintre răpitori, într-un mall FOTO mirror.co.uk

Un bărbat din China şi-a salvat din întâmplare fiul răpit, în vârstă de şase ani, după ce l-a văzut într-un mall, la nouă luni după ce micuţul a fost dat dispărut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cheng Jiafu, în vârstă de şase ani, fusese răpit chiar din propria casă, în mai 2016, în timp ce părinţii lui se aflau la serviciu, iar micuţul a fost lăsat în grija unei surori mai mari, potrivit mirror.co.uk. 
 
În luna februarie, tatăl copilului se afla într-un mall din provincia Qingyuan.
 
La un moment dat, şi-a văzut fiul de mână cu unul dintre răpitori şi a alertat imediat poliţia care a reuşit să îl salveze pe copil şi să îl aresteze pe bărbatul care îl răpise, dar şi pe cei doi complici ai lui. 

Momentul în care poliţia îl capturează pe unul dintre răpitori FOTO mirror.co.uk
 
Procurorii i-au condamnat pe cei trei răpitori la un total de 11 ani de închisoare, iar poliţia a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din mall. Potrivit spuselor procurorilor, răpitorii intenţionau să-l vândă pe copilul de şase ani, alături de alte victime, unor familii fără copii. 
 
citeste totul despre: