Un bărbat îmbrăcat în pirat dat dispărut  a fost descoperit mort

Un bărbat îmbrăcat în pirat dat dispărut  a fost descoperit mort

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat îmbrăcat în pirat, care a dispărut duminică după ce a plecat cu o hidrobicicletă către Insula Shell pentru a vedea apusul, a fost descoperit mort în apele Crystal River, Florida.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul Citrus County a anunţat că trupul unui bărbat îmbrăcat precum piratul Jack Sparrow (Piraţii din Caraibe), jucat de Johhny Deep, a fost găsit luni dimineaţa, la ora 11.30.
 
Joshua Grant Hensley, în vârsă de 43 de ani, fusese văzut ultima oară de către paznicii parcului Hunter Springs din Florida duminică seara la ora 18:30. 
 
Autorităţile cred că Henseley pornise cu hidrobicicleta către insula Shell ca să admire apusul, însă ajutoarele de şerif nu au găsit indicii că ar fi reuşit să ajungă pe mica insulă nelocuită a Coastei Golfului, potrivit Navy Times.
 
Luni dimineaţă echipele de căutare i-au reperat hidrobicicleta la King's Bay, lângă Pete's Pier. Trupul său a fost descoperit în apropiere câteva ore mai târziu. Cauza morţii nu a fost încă determinată.

„Un tip grozav. Am avut plăcerea de a face un retreat cu el şi câteva ore pentru olimpicii cu nevoi speciale; un adevărat profesionist. Un tip tăcut şi totuşi aşa nebun şi amuzant. Era iubit de toţi şi îi vom duce dorul. Mă rog pentru liniştea familiei sale, în special a fetelor sale. A murit făcând ceea ce-i place acolo unde iubea să fie. Înoată în pace, Jack Sparrow”, a scris o utlizatoare pe Facebook la anunţul morţii sale de către biroul şerifului.

„Cineva a spus că l-a văzut la Hunter Springs duminică între orele 1 şi 2. A spus că se îndrepta către grupurile sanitare şi părea că nu se putea ţine pe picioare, ca şi cum ar fi băut/luat ceva”, a scris un alt utilizator.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: