Un bărbat a ajuns la închisoare intenţionat ca să scape de căsătorie

Un bărbat a ajuns la închisoare intenţionat ca să scape de căsătorie

Un bărbat a jefuit un studio pentru a scăpa de căsătorie FOTO Asia Wire

Un bărbat din China, presat de iubita lui să se căsătorească, a recurs la un gest extrem. Tânărul a pus la cale un plan prin care a ajuns la închisoare.

Un bărbat de origine chineză, identificat de autorităţi drept „domnul Chen“, a plănuit un jaf în urma căruia să fie prins de poliţie şi, ulterior, arestat, astfel sperând că iubita lui nu va mai dori să se căsătorească cu el dacă ajunge la închisoare, scrie ladbible.com.
 
Conform planului său, Chen a jefuit un studio de dans din Shanghai, pe timp de zi pentru a fi sigur că este filmat de camerele de supraveghere şi identificat apoi de poliţie. A furat doar un dispozitiv bluetooth, în valoare de 287 de dolari. 
 
Poliţiştii care l-au reţinut au avut un şoc când bărbatul le-a spus motivul pentru care a furat: „Iubita mea vrea să ne căsătorim, dar eu nu vreau. Am ştiut că o să fiu prins. Totuşi, nu mă aşteptam să se întâmple atât de repede“. 
 
Tânărul a mai declarant pentru autorităţi că a furat din studioul respectiv dispozitivul despre care credea că are cel mai mic preţ şi a căruit lipsă nu va afecta că are despre care a crezut că este cel mai ieftin aflat acolo şi a cărui lipsă nu va afecta atât de mult proprietarul. 
 
Bărbatul a rămas în custodia poliţiei, însă autorităţile spun că va fi eliberat foarte curând pentru că paguba este minoră. 
 
Nu se ştie dacă incidentul a făcut-o pe mireasă să se răzgândească, aşa cum spera Chen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: