Un adolescent de 16 ani a murit după ce a adormit cu căştile telefonului în urechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un adolescent de 16 ani a murit după ce a adormit cu căştile telefonului în urechi FOTO metro.co.uk
Un adolescent de 16 ani a murit după ce a adormit cu căştile telefonului în urechi FOTO metro.co.uk

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Malaezia a murit electrocutat în timp ce avea în urechi căştile de la telefonul conectat la priză. Incidentul s-a petrecut în timp ce băiatul dormea.

Mohammed Aidil Azzahar Zaharin a fost găsit a doua zi pe podea de mama lui în vârstă de 51 de ani. Femeia a crezut că adolescentul doarme şi a plecat la serviciu. La întoarcere, l-a găsit pe băiat tot acolo. Speriată, femeia a sunat la salvare, dar medicii nu au mai putut face nimic, iar Mohammed a fost declarat mort, transmite metro.co.uk

Medicii au confirmat că băiatul nu a suferit alte răniri sau vânătămări corporale decât sângerarea şi arsurile din urechea stângă, iar autopsia a arătat că electrocutarea a fost cauza morţii. Fratele victimei, care folosea aceleaşi căşti, a spus că i s-a întâmplat să simtă un mic şoc electric la atingerea cablului atunci când le-a utilizat.

image

FOTO metro.co.uk

Fotografiile băiatului s-au răspândit online ca un avertisment pentru ceilalţi utilizatori cu privire la posibilele riscuri atunci când folosesc telefoanele în timpul încărcării.

 Marca şi modelul telefonului nu au fost făcute publice.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite