Ulei de ricin pentru păr. 5 beneficii pentru păr, faţă şi corp. Tratează acneea şi cearcănele!

Ulei de ricin pentru păr. 5 beneficii pentru păr, faţă şi corp. Tratează acneea şi cearcănele!

Ulei de ricin pentru păr. 5 beneficii pentru păr, faţă şi corp

Se obţine prin extragerea din seminţe de ricin. E folosit în medicina naturistă, pentru sănătate, dar şi în cosmetică, pentru frumuseţe. Azi vom învăţa cum folosim ulei de ricin pentru păr!

Ştiri pe aceeaşi temă

Uleiul de ricin - proprietăţi

 
Este antibacterian, antioxidant, antiinflamator, dar şi germicid, insecticid si fungicid. E ideal în lupta împotriva infecţiilor microbiene. Uleiul de ricin e bogat în acizi graşi nesaturaţi, proteine şi vitamina E. Este indicat în tratamentele pentru înfrumuseţare.
 

Uleiul de ricin - beneficii

 

Tratează negi şi bătături

 
- se masează negii timp de 5 minute, de 2 ori pe zi. Sau se aplică comprese cu ulei de ricin, timp de 30 minute. Tratmentul se aplică până când dispar negii.
 
- se spală pielea cu săpun şi se usucă bine. Apoi se masează bătăturile cu ulei de ricin, înainte de culcare. Se acoperă pielea cu material din bumbac. Tratamentul se aplică de 3 ori pe săptămână.
 

Combate acneea

 
- se aplică pe zona afectată curăţată în prealabil, cu ajutorul unei dischete. Se lasă pe piele, peste noapte.
 

Întăreşte unghiile

 
- aplică ulei de ricin pe unghii, înainte de culcare. Pune mănuşi din bumbac peste noapte. Poţi aplica uleiul şi pe pielea mâinilor, nu doar pe unghii.
 

Gene lungi şi frumoase

 
- demachiază-te bine şi aplică ulei de ricin pe gene sau pe toată pleoapa, folosind un băţ de urechi sau o perie de rimel curată.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările