Tu ştii ce mănânci? Drogul ascuns din mâncare ce îţi poate distruge creierul

Tu ştii ce mănânci? Drogul ascuns din mâncare ce îţi poate distruge creierul

Drogul ascuns din mâncare ce îţi poate distruge creierul

Alimentele şi băuturile pe care le găsim în comerţ ascund deseori aditivi extrem de periculoşi, de care nu suntem conştienţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puţini sunt cei care ştiu la ce riscuri se supun atunci când consumă alimente ce conţin acest produs. Acesta este o neurotoxină ce conţine metanol, una dintre cele mai nocive otrăvuri metabolice. Acest îndulcitor sintetic, utilizat la scară mare, poate fi sursă a zeci de boli - circa 70, după cum au arătat studiile de până acum. Alte cercetări sunt încă în derulare. 
 

Drogul ascuns din mâncare 

 
Este un îndulcitor folosit de obicei în diferite băuturi, datorită faptului că are o putere de îndulcire de 200 de ori mai mare decât cea a zahărului natural, dar şi în guma de mestecat sau diferite alimente.
 
De la efecte nocive precum cefalee, insomnie, tulburări de vedere, auz şi memorie, dificultăţi de concetrare şi menţinere a atenţiei, ameţeli, oboseală şi palpitaţii, lipsa de calciu sau scăderea acuităţii senzoriale (miros, gust, pipăit, sensibilitate la durere), se poate ajunge, prin consum îndelungat, la gripă, boli de plămâni, infecţii urinare şi intestinale. 
 
 
 
citeste totul despre: