Trucuri feng shui pentru bogăţie

Trucuri feng shui pentru bogăţie

Trucuri feng shui pentru bogăţie

Există foarte multe tehnici feng shui care te pot ajuta să atragi bunăstarea materială la care visezi. Amenajarea biroului sau a unui anumit loc din casă cu elemente care să atragă prosperitatea are rolul de a aduce o energie bună şi de a obţine ceea ce îţi doreşti din punct de vedere material.

Specialiştii feng shui ne spun că tehnicile  nu au succes dacă cel care le iniţiază nu crede cu adevărat în ele şi dacă nu sunt dublate de un efort real în câştiga mai mulţi bani.
 

Trucuri feng shui pentru bogăţie - Uşa de la intrare

 
Pentru a atrage energia prosperităţii e necesar ca uşa de la intrare să fie una trainică. Trebuie să te asiguri că aceasta nu are niciun fel de defecţiune, nu scârţâie şi nu are în apropiere vreun coş de gunoi.
 

Trucuri feng shui pentru bogăţie - O casă aerisită

 
Dacă ai obiceiul de a păstra lucuri vechi de care nu mai ai nevoie, dar le ţii fiindcă nu poţi renunţa la ele, e timpul să o faci acum. Prosperitatea, ne spun regulile feng shui, pătrunde doar în spaţiile în care găseşte loc.
 

Trucuri feng shui pentru bogăţie - Pregăteşte zona banilor

 
Într-o anumită zonă din orice casă există şi o zonă a abundenţei. De regulă, aceasta se află în locul în care de obicei ne gestionăm resursele financiare. Ei bine, această zonă trebuie să fie foarte bine îngrijită. E recomandat ca biroul sau orice alt obiect de mobilier să fie din lemn pentru că, după cum bine ştim, lemnul este simbolul banilor şi al prosperităţii. Include în decor şi albastrul, simbolul apei, care ajută lemnul să crească. Poţi folosi şi tablouri, oglinzi şi plante care simbolizează prosperitatea.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările