Trezită din comă de sărutul mamei

Trezită din comă  de sărutul mamei

Alice a fost ţinută în viaţă de aparate

O fetiţă de un an şi două luni a ieşit miraculos din comă, deşi medicii le spuseseră părinţilor că nu mai există nicio şansă ca ea să trăiască şi se pregăteau să o deconecteze de la aparatele ce o ţineau în viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetiţa suferise de o formă gravă de meningită cu o lună în urmă, apoi rinichii îi cedaseră şi se afla în comă, dependentă de dializă şi conectată la un ventilator, a relatat publicaţia britanică „The Daily Mail".

Anunţată de medici, mama sa, venită să-şi ia adio, a început să-i vorbească. „Doream să-i spun cât de mult am iubit-o, speram că mă putea auzi şi înţelege. Vorbeam cu ea ca şi cum nimic nu ar fi fost în neregulă, dar simţeam că delirez. Totul părea desprins de realitate", îşi aminteşte Jennifer Lawson.

I-a mai spus cât de mândră a fost de ea, că a luptat atât de mult şi că se putea odihni acum. Apoi a adormit lângă copil.

„Medicii mi-au spus că va muri în acea dimineaţă, că vor opri aparatele pentru că nu va putea niciodată să respire de una singură. Am încercat să îmi spun că deja este departe, dar nu am putut să mă conving. Te agăţi de speranţă până în ultima clipă", a continuat ea.

A spus „mama" pentru prima oară

După ce medicii au deconectat toate aparatele, părinţii micuţei au rămas lângă copilul lor. „Am sărutat-o pe micuţă. Era atât de caldă încât nu-mi imaginam că se pregăteşte să moară", îşi aminteşte Jennifer. Şi a avut dreptate: fetiţa a început să respire singură. În momentul de faţă,  Alice merge la o şcoală specială, se joacă şi de curând a spus „mama" pentru prima dată.

"Era atât de caldă încât nu-mi imaginam că se pregăteşte să moară.''
Jennifer Lawson mamă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările