Tratament-minune pentru petrecăreţi: în 45 de minute, spun „Adio mahmureală!”

Tratament-minune pentru petrecăreţi: în 45 de minute, spun „Adio mahmureală!”

„Am vindecat pacienţi cu mahmureli foarte grave”, afirmă doctorul Burke. FOTO Shutterstock

Starea de discomfort de după o beţie, comuna mahmureală, ne-a afectat pe toţi măcar o dată în viaţă. Uneori, aceasta poate fi atât de severă încât primul tău instinct va fi să juri că nu vei mai bea niciodată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Niciun remediu băbesc sau actualizat de pe internet nu-şi face treaba la fel de bine ca doctorul Jason Burke, absolvent al Universităţii Duke din Carolina, scrie „The Telegraph”. Burke şi-a dedicat cariera studiului şi tratării stării neplăcute de după beţie, după ce a observat că pacienţii care treceau printr-o operaţie prezentau simptomele mahmurelii atunci când se trezeau din anestezie. Mai mul, medicul Jason Burke şi a deschis clinica „Raiul mahmurelii”, specializată în tratarea acestor simptome neplăcute.
 
Tratamentul doctorului Burke vine într-o gamă, cu produse în funcţie de severitatea simptomelor, cu preţuri începând de la 99 de dolari până la 239 de dolari. Este un tratament intravenos, cu efecte garantate în cel mult 45 de minute.
 
Fiind doctor, Burke tratează şi la domiciliu – opţiune perfectă pentru cei cărora mahmureala le-a afectat funcţiile motorii. Poţi fi tratat la dimiciuliu, costurile suplimentare ajungând la 200 de dolari.

„Am vindecat pacienţi cu mahmureli foarte grave. Unii tremurau foarte tare, alţii au vomat de peste 60 de ori. Toată vacanţa lor ar fi fost ruinată dacă nu îi tratam”, afirmă cu mândrie doctorul Burke.

„Raiul mahmurelii” a luat naştere în Oraşul Păcatelor - Las Vegas, cunoscut pentru numerele rotunde de persoane mahmure pe metru pătrat. 

FOTO The Telegraph
 
Deşi tratamentul său ar fi de ajutor multor petrecăreţi, un alt doctor îl acuză pe Burke că ar promova alcoolismul, pe când altul afirmă că unii pacienţi ar putea dezvolta reacţii alergice.

Burke nu se lasă, totuşi, descurajat. Afacerea merge, clienţii sunt mulţumiţi, iar asta e tot ce contează.
 
„Odată, ne-a sunat tatăl unei mirese. Femeia avea nevoie neapărată de tratament, altfel existau riscuri destul de mari să nu fie în stare să ţină nunta”, povesteşte acesta. 

Citeşte şi:

Mituri despre consumul de alcool, demontate în mod ştiinţific
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: