Tratament cu cafea te ajută să ai un păr strălucitor. Efectele se văd de la prima utilizare

Tratament cu cafea te ajută să ai un păr strălucitor. Efectele se văd de la prima utilizare

Tratament cu cafea te ajută să ai un păr strălucitor

Cafeaua nu este doar gustoasă şi face adevărate minuni dimineaţa, ci are numeroase întrebuinţări în cosmetică, putand fi utilizată în diverse combinaţii de măşti de fata, corp şi chiar păr.

Masca cu cafea poate face minuni pentru păr. Nu numai că poţi obţine amestecul foarte simplu, dar acesta te va ajuta să îi oferi din nou strălucire părului tău şi să lupţi împotriva căderii acestuia.
 

Tratament cu cafea pentru păr

 
În plus, cafeaua curăţă scalpul. La fel ca faţa şi corpul, scalpul are nevoie şi el de îndepărtarea celulelor moarte. Aplică o jumătate de cană de zaţ pe scalpul umed şi masează 1 minut, cu mişcări circulare. Clăteşte-ţi părul şi foloseşte şamponul tău obişnuit. Aplică zaţul de cafea de 2 ori pe lună, iar părul tău va fi mai strălucitor şi mai sănătos. 
 
După ce ai obţinut amestecul, aplică masca pe toată suprafaţa părului şi las-o să îşi facă efectul timp de 30 de minute. Clăteşte-te apoi cu apă din abundeţă şi spală-ţi părul aşa cum o faci în mod normal. Aplicând o dată pe săptămână această mască, vei observa că părul tău va fi mai moale, mai rezistent şi mult mai strălucitor.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: