Defectul prin care fiecare zodie ajunge să îşi saboteze succesul

Defectul prin care fiecare zodie ajunge să îşi saboteze succesul

Sunteţi umărul pe care prietenii plâng în situaţiile grele, dar această trăsătură vă face şi paranoici. Zodiile ajung să-şi saboteze succesul lăsându-se copleşiţi de propriile frici şi emoţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Comportamentul pasiv-agresiv este trăsătura de caracter care nu vă face cinste. Atunci când lucrurile nu merg aşa cum vrei, eşti în stare de orice gest de violenţă, scrie sweetyhigh.com.

Taur

Evident, Taurul este una din cele mai încăpăţânate zodii. Nu suportă să piardă timpul în compania oamenilor care nu se ridică la nivelul lor şi au foarte puţini prieteni.

Gemeni

Nevoia voastră de a flirta vă poate pune în situaţii stânjenitoare. Chiar dacă este o caracteristică la care cu greu puteţi renunţa, alegeţi-vă cu grijă „victima“ şi aveţi grijă să nu faceţi asta în prezenţa partenerului.

Rac

Sunteţi plin de empatie şi umărul pe care prietenii plâng în situaţiile grele, dar această trăsătură vă face şi paranoic. Personalitatea profund emoţională vă transpune în rolul de victimă.

Leu

Deşi prietenii vă iubesc şi vă admiră pentru personalitatea puternică, modul în care vreţi să dominaţi îi cam scoate din sărite. Încercaţi să vă temperaţi această trăsătură.

Fecioară

Fire meticuloasă, practică şi analitică, Fecioara îşi petrece cea mai mare parte a timpului muncind din greu. Nimic rău, ai putea spune, însă extenuarea creează haos şi activează tendinţa de a amâna proiecte importante din plan personal.

Balanţă

Blândă şi mereu în echilibru, Balanţa duce o viaţă armonioasă. Însă calitatea voastră se poate transforma în defect atunci când refuzaţi să ieşiţi din zona de confort şi toata viaţa se transformă într-o statornicie care vă împiedică să progresaţi.  

Scorpion

Scorpionul devine înspăimântător prin talentul său de manipulare. Poate scrie şi o carte despre această artă, însă această caracteristică este departe de a fi apreciată de cei din jurul lui.  

Săgetător

Sunteţi o persoană lipsită de griji, spontană şi căreia îi place să aibă grijă de sine atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Ce nu apreciază cei din jur este indisponibilitatea pe care le-o arăţi, în majoritatea situaţiilor preferând să aloci timp pentru activităţi petrecute de unul singur.

Capricorn

Înţelept, precaut, încăpăţânat, dar egoist. Ştii ce-ţi doreşti şi vei obţine indiferent dacă ai de trecut peste cadavre. Încă de mic ai tendinţa de a te gândi prima dată la tine şi abia apoi la cei din jur.

Vărsător

Eşti unul dintre cei mai mari gânditori ai zodiacului şi nu suporţi să pierzi timpul cu oamenii care nu-ţi înţeleg perspectivele. Ai tendinţa de a le întoarce spatele inclusiv prietenilor atunci când te dezamăgesc în această privinţă.

Peşti

La fel ca Balanţa, Peştii sunt una din cele mai echilibrate zodii. Nu au interese ascunse şi spun exact ce simt, însă frica de conflict îi poate pune în situaţii dificile. De multe ori, din dorinţa de a evita disputele ajung chiar să le stârnească.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările