Topul ţărilor cu cele mai frumoase femei în uniformă. Surpriză pentru România?

Topul
ţărilor cu cele mai frumoase femei în uniformă. Surpriză pentru România?

Tânara din imagine este pe primul loc în topul celor mai frumoase femei în uniformă din toată lumea FOTO wonderslist.com

Chiar dacă armata română nu dispune de forţa celor mai mari puteri militare din lume, în rândul soldaţilor plecaţi să apere graniţele ţării există femei apreciate pentru frumuseţea lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deloc surprinzător, o tânără din cadrul Jandarmeriei române s-a clasat pe prima poziţie în topul realizat de americani, fiind urmată de un recrut din armata Rusiei. Locul trei este ocupat de un soldat din armata australiană.

Zona militară nu este un mediu foarte atrăgător pentru femei, însă reprezentantele sexului frumos care aleg să îmbrace uniforma şi să-şi poarte arma pe câmpul inamic o fac cu graţie şi feminitate.

Pentru a răsplăti eforturile femeilor care luptă cot la cot cu bărbaţii în războaie, editorii site-ului wonderslist.com au alcătuit un clasament al ţărilor cu cele mai frumoase femei în uniformă. 

Preferinţele celor de la wonderlist.com confirmă rezultatele unui sondaj desfăşurat de cotidianul britanic „The Sun“, potrivit căruia România are cele mai sexy femei în uniformă din lume. În topul 20 al statelor cu cele mai frumoase femei-soldat din lume, publicat de britanici, România a obţinut 2.656 de voturi, adică o cotă de 17% din numărul total de voturi.

Topul statelor cu cele mai frumoase femei în uniformă:

  1. România
  2. Rusia
  3. Australia
  4. Grecia
  5. Israel
  6. Pakistan
  7. Marea Britanie
  8. Polonia
  9. Cehia
  10. S.U.A

Citeşte şi:

Pe ce loc se situează România în topul celor mai fericite ţări din lume

Testul portofelului. Pe cel loc s-a clasat Bucureştiul în topul celor mai cinstite oraşe din lume? 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările