Topul zodiilor infidele: ajung cu uşurinţă în relaţii extraconjugale

Topul zodiilor infidele: ajung cu uşurinţă în relaţii
extraconjugale

Topul zodiilor infidele

Sunt atrase foarte uşor într-o relaţie extraconjugală prin prisma personalităţii lor. Cele patru zodii predispuse la infidelitate au un spirit liber şi aventuros, devenind un magnet pentru sexul opus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scorpion

Oamenii născuţi în acest semn au un puternic instinct sexual, care necontrolat poate conduce la trădarea partenerului, mai ales dacă relaţia lor nu este suficient de stabilă. Când Scorpionul vrea ceva, indiferent dacă este vorba de o relaţie cu cineva nou sau un lucru material, va face orice pentru a-l obţine. Şi aici poate fi vorba de minciună, manipulare sau trădare. Pe de altă parte, ei sunt cunoscuţi a fi loiali partenerului atunci când sunt cu adevărat îndrăgostiţi şi vor face totul pentru ca relaţia să funcţioneze. Partenerul lor ar trebui să înţeleagă că cea mai mare nevoie a unui Scorpion este cea sexuală, scrie yourtango.com

Balanţă

Când există o problemă de orice natură, nativul Balanţă va face orice pentru a recâştiga echilibrul şi a rezolva situaţia. Nu îi plac discuţiile în contradictoriu şi încearcă să le evite cu orice preţ. Uneori tind să ascundă diferite lucruri din dorinţa de a păstra liniştea în familie. Deşi sunt fideli prin natura lor, vor face acest lucru pentru a umple goliciunea unei relaţii care nu le oferă satisfacţie. Au tendinţa de a reînnoi relaţiile cu foştii lor parteneri.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenţiei şi vor rezista greu oamenilor care îi tratează ca pe nişte regi. Ego-ul lor şi încrederea în sine pot fi atractive pentru alţii, ceea ce îi atrage uşor în capcana relaţiilor extraconjugale. Acesta este motivul pentru care există riscul de a deveni infideli, mai ales că una din principalele lor caracteristici este egoismul. Uneori se pot simţi atât de importanţi încât li se pare absolut normal să aibă mai mulţi parteneri.

Săgetător

Persoanele născute în acest semn sunt foarte curioase şi caută în mod constant experienţe noi şi interesante. Sunt foarte spontani şi adesea iau decizii fără să se gândească la consecinţe. Când Săgetatorul nu este mulţumit de relaţia sa, el va fi atras foarte uşor într-o relaţie extraconjugală. Spiritul lor liber şi aventuros este un magnet pentru sexul opus. Când devine infidel, Săgetătorul recunoaşte cu uşurinţă şi este dispus să-i explice partenerului ce l-a determinat să facă acest pas.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările