Topul lucrurilor de care femeile şi bărbaţii nu se pot lipsi. Televizorul, esenţial

Topul lucrurilor de care femeile şi bărbaţii nu se pot lipsi. Televizorul, esenţial

Televizorul, un obict fără de care nu putem trăi FOTO Shutterstock

Te-ai gândit vreodată dacă există lucruri fără de care nu ai putea trăi sau în lipsa cărora viaţa şi s-ar schimba considerabil? Un studiu recent  are rezultate cel puţin interesante în legătură cu lucrurile esenţiale atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

De-a lungul timpului, s-au efectuat mai multe studii care au sugerat că există diferenţe între comportamentul social al femeilor şi al bărbaţilor. Ultima cercetare în domeniu, care a implicat peste 2.000 de adulţi, a arătat care sunt lucrurile importante pentru aceştia în timpul vieţii, separând femeile şi bărbaţii în categorii distincte. 

Rezultatele studiului punctează că, în vreme ce pentru femei e foarte importantă igiena, bărbaţii sunt extrem de interesaţi de TV. Interesant este şi că, deşi trăim în vremuri în care telefoanele şi tabletele sunt la rang de cinste în rutina zilnică, niciun obiect dintre acestea nu s-a numărat în topul preferinţelor! Un lucru surprinzător este că că bărbaţii pun mai mare preţ pe partenerul de viaţă decât femeile.

Citeşte aici care este top 10 atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: