Topul influencerilor patrupezi. Un pomeranian câştigă 45.000 de dolari dintr-o singură postare pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
JiffPom
JiffPom

Un pomeranian, JiffPom, care are 10,5 milioane de followers pe Instagram, este cel mai tare pet influencer pe Instagram. Animalul încasează 45.000 de dolari pentru o postare pe Instagram şi a apărut în reclame şi videoclipuri.

Se vorbeşte tot mai des despre influenceri, impactul pe care îl au şi comisioanele pe care le încasează. Dar ce aţi spune despre un animal care încasează mii de euro pentru postările pe social media?

Site-ul mediafax.ro a făcut un top al celor mai bine plătite animale de companie de pe Instagram:

Pe locul 1 este JiffPom, pomeranianul care are 10,5 milioane de followers. Pentru fiecare postare sponsorizată încasează peste 45.000 de dolari. Deţine 3 recorduri Guiness pentru cel mai rapid mers în două picioare şi a avut colaborări cu branduri mari. A apărut şi în videoclipul Dark Horse al lui Katy Perry.

Pe locul 2 e pisica Nala, care are 4,3 milioane de followers pe Instagram şi câştigă aproape 20.000 de dolari pe postare.

Deţine un Record Guiness pentru cele mai multe like-uri strânse vreodată de o pisica. 

Doug the Pug e pe locul 3, cu 4 milioane de followers pe Instagram şi încasează peste 18.000 de dolari pe postare. A apărut în reclamă şi s-a fotografiat împreună cu vedete precum Backstreet Boys şi Jonas Brothers.

Vulpiţa Juniper este urmărită de 2,9 milioane de followers şi ia în jur de 12.000 de dolari pentru o postare sponsorizată. A devenit subiectul unei cărţi.

Pe locul 5 se află Grumpy Cat, prima pisică influencer care va rămâne în istorie. Grumpy Cat a apărut pe coperta New York Magazine şi Wall Street Journal şi în emisiuni precum Good Morning America sau American Idol.

În 2013 Grumpy Cat şi-a lansat cartea “A Grumpy Book” care a ajuns pe locul 1 în topul vânzărilor de pe Amazon în primele 2 săptămâni. Grumpy Cat le-a adus stăpânilor o avere de 100 de milioane de dolari.

   Clasamentul animăluţelor influencer: 

JiffPom- 10.5 milioane de followers pe Instagram/ peste 45.000 de dolari/ postare 

Nala cat – 4.3 milioane de followers pe Instagram aproape 20.000 de dolari/ postare 

Doug the Pug – 4 milioane de followers pe Instagram / aproape 18.000 de dolari pe postare 

Juniper Fox – 2.9 milioane de follwers pe Instagram / aproape 12.000 de dolari pe postare 

Gumpy cat 2.6 milioane de followers pe Instagram. Incasari totale de peste 1 milion de dolari 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite