Test: Ce spun degetele despre tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diferenţa de lungime dintre index şi inelar spune lucruri fascinante despre personalitatea oamenilor
Diferenţa de lungime dintre index şi inelar spune lucruri fascinante despre personalitatea oamenilor

Deşi felul în care arătăm ţine de moştenirea genetică, unele părţi ale corpului pot dezvălui lucruri interesante despre noi. Spre exemplu, degetele de la mâini pot spune mai multe decât ne-am imaginat despre personlitatea noastră.

Potrivit unor studii recente, lungimea degetului inelar poate fi influenţată de nivelul de testosteron (hormonul masculin) la care fătul a fost expus în timpul sarcinii.  Mai târziu, acest lucru poate influenţa comportamentul adultului, lucru deja demonstrat la animale.

„Expunerea la un nivel ridicat de testosteron în timpul sarcinii are efecte permanente asupra comportamentului adulţilor, am constat după mai multe studii la animale“, a declarat Johannes Honekopp, lector la Universitatea Northumbria din Anglia.

Testul se referă la lungimea degetelor inelar şi arătător, iar diferenţa dintre ele spune lucruri fascinante despre personalitatea oamenilor. Trebuie doar să ţineţi mâna stângă întinsă, cu degetele lipite şi să comparaţi cu imaginea de mai sus, observând dacă arătătorul este mai lung decât inelarul, dacă inelarul este mai lung decât arătătorul sau dacă cele două degete au aceeaşi lungime.

Află aici rezultatul testului şi ce spune despre personalitatea ta.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite