Tatăl unei reporteriţe a apărut pe jumătate dezbrăcat, în timpul unei transmisiuni din bucătărie VIDEO

Tatăl unei reporteriţe a apărut pe jumătate dezbrăcat, în timpul unei transmisiuni din bucătărie VIDEO

Deşi a încercat săse ţină departe de situaţiile neprevăzute, alegând să lucrzeze de acasă în perioada pandemiei, o reporteriţă a aut parte de o mare periepeţie. În timp ce se filma pentru postul de televiziune la care lucra, în cadrul a apărut tatăl său, pe jumătate dezbrăcat.

Odată cu decalanşarea pandemiei de coronavirus şi o parte dintre jurnalişti au fost nevoiţi să se adapteze, făcând transmisiuni din propriile  case. Este şi cazul unei reporteriţe care lucrează pentru staţia locală SNNTV din Statele Unite, care a avut parte de peripeţii în timp ce încerca să înregistreze un material pentru postul de televiziune la care lucrează, din bucătăria sa.

În timp ce explica telespectatorilor cum tehnologia poate ucide viruşii, Jessica Lang a fost întreruptă de tatăl său, care a apărut în cadru, pe jumătate dezbrăcat.

„Tata! Holy c ***!“, a fost expresia care i-a ieşit pe gură jurnalistei.

După ce bărbatul şi-a dat seama de situaţie, s-a îmbrăcat rapid cu un tricou.

În urma întâmplării, reporteriţa, amuzată, a postat filmuleţul pe reţelele sociale cu descrierea: „Mi-au spus să lucrez de acasă şi mi-au mai spus că totul va decurge bine”.

Imaginile au devenit virale şi au fost văzute de peste 500.000 de ori.

SNNTV a declarat că reporteriţe începuse să lucreze de la distanţă de câteva zile şi era filmată de mama ei. Reţeaua acoperă ştiri în Sarosota, Manatee, Charlotte şi DeSoto. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: