Sute de oameni s-au dezbrăcat şi s-au aruncat în apele reci ale golfului Druridge Bay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au donat 15 lire sterline pentru sprijinarea persoanelor cu probleme mintale  FOTO via Daily Mail
Oamenii au donat 15 lire sterline pentru sprijinarea persoanelor cu probleme mintale  FOTO via Daily Mail

Peste 700 de oameni s-au dezbrăcat duminică şi s-au aruncat în apele golfului englez Druridge Bay, Northumberland, cu ocazia celei de-a opta ediţii a „North East Skinny Dip“, un eveniment la care participanţii au donat 15 lire sterline pentru o organizaţie care sprijină creşterea conştientizării cu privire la problemele mintale, scrie Daily Mail.

Fiecare participant a fost încurajat să doneze 15 lire sterline pentru o organizaţie care îi sprijină pe cei cu boli mintale, arată Daily Mail

Prima ediţie a acestui eveniment, organizat în acelaşi timp cu echinocţiul de toamnă, a fost organizată în 2012, când a avut peste 600 de participanţi, conform organizatorului acestuia, Jax Higgerson, în vârstă de 41 de ani.

Participanţii au alergat către apele reci ale Druridge Bay, numărul lor făcând ca „orizontul să fie aproape acoperit de mulţimea de trupuri de-a lungul golfului“. 

North East Skinny Dip_Foto_ DailyMail

Evenimentul a fost gândit astfel pentru a încuraja oamenii să fie mai confortabili în propria piele şi să fie fericiţi cu trupurile lor.

 „A fost imens şi briliant. A fost multă bucurie şi pasiune în dimineaţa asta pe plajă. Cred că oamenii încearcă să înţeleagă puţin mai bine ce încercăm să facem. Nu e vorba doar despre a ne da hainele jos, e despre a ne asuma un risc, a ne conecta cu natura, a celebra viaţa şi a ne accepta propriile corpuri aşa cum sunt“, a declarat Higgerson pentru aceeaşi publicaţie. 

North East Skinny Dip_Foto_ DailyMail

Unii oameni au rămas până seara când au asistat la un spectacol cu flăcări realizat de Penella Bee. Deşi cauza pentru care este organizat evenimentul este una cât se poate de serioasă, participanţii s-au bucurat de ziua petrecută pe plajă. 

În urma evenimentului organizat de Jax Higgerson s-au strâns mai mult de 50.000 de lire sterline pentru conştientizarea şi sprijinul persoanelor cu probleme mintale. 

North East Skinny Dip_Foto_ DailyMail
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite