Surpriză de proporţii pentru o familie care s-a trezit cu ursul în piscina copiilor VIDEO

Surpriză de proporţii pentru o familie care s-a trezit cu
ursul în piscina copiilor VIDEO

Ursul a rămas în piscină, dormind o oră întreagă FOTO CNN

O familia din Virginia s-a trezit cu ursul în piscine copiilor.  Deşi a fost o surpriză pentru ei,  spun că sunt obişnuiţi să vadă o varietate de animale în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regina Keller, o femeie din Virginia a fost surprinsă să găsească un urs care trăgea un pui de somn în piscina din curte a copiilor săi, scrie CNN.

Pentru că locuinţa familiei este foarte aproape de pădurea naţională George Washington din Fort Valley, femeia este obişnuită să vadă o varietate de animale în zonă, inclusiv cerbi, urşi, vulpi sau veveriţe.

Keller povesteşte că uda florile, când a observat ursul intrând în curte. "Este cel mai mare exemplar văzut anul acesta. S-a plimbat prin curte, apoi s-a îndreptat direct spre piscină. Părea atât de încântat".

Precaută, femeia s-a retras pe un scaun aflat lângă uşa casei sale pentru a-l urmări. Ursul a rămas în piscină, dormind o oră întreagă, fiind trezit de zgomotul făcut de nepoţii femeii care se întorceau de la plimbare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: