Suferi de gelozie? Două picături de extract de ilice, dimineaţa şi seara

Suferi de gelozie? Două picături de extract de ilice, dimineaţa şi seara

Ilicele (stejarul veşnic verde) este folosit de britanici într-un remediu împotriva geloziei

Ar putea nişte picături care se vând pentru mai puţin de 40 de lei să pună capăt monstrului verde care chinuieşte atâţia oameni în toată lumea? Remediul naturist, realizat cu extract de ilice, susţine că poate înlătura gelozia, sub toate formele ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Indiferent că apare din cauza unui mesaj suspicios primit de partener sau că porneşte de la nişte priviri nevinovate într-un bar, monstrul verde, aşa cum este cunoscută gelozia în cultura populară, îşi face apariţia negreşit.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că zona creierului care controlează gelozia este aceeaşi care detectează durerea fizică, explicând astfel de ce gelozia ajunge să doară.

Dar un medic spune că a găsit soluţia pentru suferinţa comună şi o face disponbilă pentru mai puţin de şapte lire sterline, echivalentul a aproape 40 de lei. Câteva picături pe limbă şi orice urmă de geloziei sau de invidie dispare.

Bach Original Flower Remedy Holly ajută gestionarea emoţiilor negative, astfel încât „să te poţi preocupa de viitor, în loc să te consume gelozia”.

 

 

Noul produs vine din partea celor care au creat şi Rescue Remedy (Remediul de salvare), care foloseşte esenţe florale pentru a ajuta oamenii să redescopere latura pozitivă şi să-i ajute să trăiască vieţi sănătoase, din punct de vedere emoţional.

Ingredientul principal în produsul care promite să vindece gelozia este ilicele (stejar veşnic verde), despre care producătorii spun că este ideal pentru cei care experimentează astfel de stări, cei care caută răzbunare sau care sunt permanent suspicioşi.

„Ilicele este remediul sentimentelor negative, agresive, îndreptate către alţii”, a spus doctorul Edward Bach, creatorul remediului.

„Problema adevărată este lipsa dragostei, iar remediul încurajează generozitatea spiritului şi împinge către deschiderea faţă de ceilalţi. Este ideal pentru cei care sunt atacaţi de gelozie, de invidie, suspiciuni”, spune Bach.

Oamenii care simt că monstrul verde le dă ocol trebuie să folosească două picături, direct pe limbă.

Remediile şi metodele sale se bazează pe principii vechi de zeci de ani, iar multe din plantele folosite de acesta se găsesc în peisajele rurale din Oxfordshire.

„Deşi nu putem asigura dispariţia completă a geloziei sau a invidiei, putem spune că esenţele florale vor ajuta la redresarea unor probleme sentimentale”, a spus acesta, cita de „Daily Mail”. Bach a specificat şi că aceste tipuri de esenţe au fost folosite timp de secole pentru a remedia cu succes probleme sentimentale.

„Ilicele este perfect pentru acest tip de afecţiune. Va fi nevoie să se consume licoarea o perioadă mai mare de timp, dar trebuie văzut şi de unde pornesc aceste probleme care ţin de lipsa de încredere de sine sau de dragoste”, sfătuieşte medicul. 

Citeşte şi:

„Suntem prea obosiţi şi stresaţi să ne mai bucurăm de Crăciun“

Terapia prin culoare, de Sărbători

Emoţiile negative ne pot ajuta să fim fericiţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările