Sucuri naturale pe care trebuie să le bei în timpul verii

Sucuri naturale pe care trebuie să le bei în timpul verii

Sucurile din fructe sau legume conţin numeroase substanţe nutritive.

Temperaturile ridicate din sezonul cald au efecte asupra corpului, provocând deshidratarea. Ştim că apa este indispensabilă pentru menţinerea organismului hidratat, însă la fel de eficiente sunt şi sucurile de legume, care sunt bogate în substanţe nutritive, şi anume:

Ştiri pe aceeaşi temă

Suc din legume verzi

 

Legumele cu frunze verzi sunt surse importante de substanţe nutritive – fier, antioxidanţi, calciu, vitamine. Frunze de spanac, de varză, de salată, pătrunjel, ţelină, castravete etc, sunt ingredientele care nu trebuie să lipsească din sucul tău. De asemenea, frunzele de mentă îi oferă băuturii tale naturale un gust răcoritor. 

Suc de sfeclă roşie

 

Sfecla roşie este un superaliment, fiind bogată într-un număr mare de substanţe nutritive. Mai mult, este legume care va elimina toate toxinele din corp, proces care este esenţial mai ales în timpul verii. De asemenea, sfecla este foarte bună deoarece purifică sângele şi stimulează producţia de celule roşii din sânge. De la antioxidanţi până la vitamina A, C şi E, toate sunt prezente în această legumă mică şi roşie. Poţi prepara sucul din leguma bruta sau fiartă. 

Află ce alte sucuri naturale e bine să bei în perioada verii pe clickpentrufemei.ro. 

 

Sucuri naturale care-ţi redau energia

6 legume verzi pentru o sănătate de aur

 

 

citeste totul despre: