Stailer, în topul aplicaţiilor descărcate de români. Mai mult de 200 de bucureşteni o folosesc zilnic pentru a se programa la saloane de înfrumuseţare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
a

Aproximativ 800 de români, dintre care 200 din Bucureşti, folosesc zilnic aplicaţia Stailer sau    site-ul stailer.ro pentru a se programa pentru servicii de înfrumuseţare şi îngrijire.

Serviciul economiseşte timp şi simplifică procesul de căutare şi programare pentru utilizatori, astfel că numărul celor înregistraţi, aproximativ 20,000 în acest moment, este în continuă creştere. În mod gratuit şi foarte rapid, ei au acces la o bază de date cu peste 900 de saloane din 22 de oraşe din România, unde se pot programa la servicii precum coafat, tuns, vopsit, make-up, manichiură sau cosmetică. Totodată, utilizatorii pot filtra saloanele partenere după criteriile dorite: în funcţie de zonă, de preţuri, de recomandările altor utilizatori sau după disponibilitatea în intervalul orar dorit.

Stailer, lansat de 4 tineri antreprenori din Cluj în noiembrie 2020, este deja în topul aplicaţiilor de lifestyle descărcate în România. Succesul vine, în principal, din nevoia crescută a publicului de a folosi servicii digitale, în contextul în care piaţa nu se ridica, la acel moment, la nivelul acestor aşteptări.

oi

„Din cele aproximativ 6,000 de saloane care funcţionează în ţară, până la apariţia Stailer doar puţin peste 1,000 comunicau digital cu clienţii lor şi mult mai puţine ofereau posibilitatea programării online. Astfel, aplicaţia acoperă o nevoie importantă şi, în plus, oferă o experienţă plăcută, este simplu şi uşor de folosit”, a subliniat Andrei Ursachi, fondator Stailer.

Simplitatea şi viteza cu care poţi face programări, oferta vastă de peste 900 de saloane înscrise pe platformă, transparenţa aplicaţiei, prin compararea preţurilor şi a serviciilor, sau accesul la review-uri sunt doar câteva dintre cele mai importante avantaje cu care Stailer vine. În plus, pentru a ajuta utilizatorii care au nevoie de puţină inspiraţie, aplicaţia oferă şi un catalog cu fotografii încărcate de stilişti şi alţi profesionişti în înfrumuseţare.

Aplicaţia Stailer poate fi descărcată pe Android sau iOS, în mod gratuit. Se pot face programări şi prin intermediul site-ului www.stailer.ro

Articol susţinut de STAILER

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite