SRI, mesaj viral de Dragobete. Internauţii s-au întrecut în comentarii haioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea postată de SRI de Dragobete
Imaginea postată de SRI de Dragobete

Serviciul Român de Informaţii pare că se adaptează timpurilor, cel puţin pe social media. Instituţia a transmis un nou mesaj care a ajuns viral, de data aceasta cu ocazia zilei de Dragobete.

SRI a postat o fotografie care ilustrează expresia „fluturi în stomac”, sub forma radiografiei unei personae, iar mesajul de pe imagine, transmis pe reţelele de socializare, este: „Negarea este inutilă!”

Mesajele internauţilor nu au întârziat să apară:

  • „Până şi fluturii din stomac îi vedeţi !?“
  • „ I-am zis ca o iubesc şi agentul SRI mi-a multumit“
  • „ Fluturii in stomca sunt dovada de iubire. Dar SĂ FII ŞI ASCULTAT, aia dovada de dragoste.“
  • „ a iubesc ca ma ascultaţi 😘😘macar are cine sa ma asculte 🤷‍♂️“
  • „ Si voi care credeati ca au doar microfoane :))..se pare ca au si aparate cu raze X. Nota 10 oamenilor de la PR sau oamenilor de la care se inspira oamenii de la PR “

Nu este singura postare de acest gen, instituţia făcând tradiţie din publicarea unor mesaje cu dublu înţeles, făcând referire la evenimentul celebrat cât şi la activităţile instituţiei.

Anul trecut, de 8 Martie, pe pagina de Facebook a instituţiei a fost publicat mesajul: „Sunteţi cele mai fidele detectoare de minciuni”, iar de Crăciun, SRI a postat un mesaj amuzant: „Sărbători fericite tuturor curioşilor”. Mesajul este alăturat unei fotografii în care doi copii îl pândesc pe Moş Crăciun pentru a vedea dacă există sau nu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite