Splendoare-n iarbă verde

O ieşire la grătar nu are de ce să fie lipsită de stil, aşa că-ţi oferim câteva opţiuni pentru o ţinută care să atragă privirile. Dacă vremea caldă te îmbie să ieşi la picnic împreună cu prietenii, atunci pregăteşte-ţi o ţinută care să inspire lejeritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O ieşire la iarbă verde în weekend pare cea mai bună soluţie ca să scapi de agitaţia cotidiană şi să te bucuri de zilele călduroase care au mai rămas. Aşa că, dacă ţi-ai pregătit ustensilele pentru grătar, poţi să te gândeşti şi la ce ţinută vei aborda.

Nicky Hilton  a optat pentru şortul simplu de blugi, combinat cu o pălărie şic

În primul rând, trebuie să ai în vedere confortul. Hainele trebuie să fie uşoare, din materiale naturale, pentru a te simţi comod. Poţi încerca mai multe variante: o rochie lejeră, cu un imprimeu vesel, la care poţi asorta o pereche de sandale romane. Vei fi o lady chiar şi la iarbă verde. Nu uita de pălăria şi ochelarii de soare pentru o protecţie sporită. Totuşi, pantalonii scurţi sunt cea mai bună opţiune atunci când vrei să stai în mijlocul naturii.

Îi poţi asorta cu un tricou din bumbac sau chiar cu sutienul costumului de baie, dacă vrei să te bronzezi. Nu uita de geanta mare şi colorată, în care poţi arunca o carte, iPodul şi cremele de protecţie solară. Acum, că eşti pregătită, nu-ţi mai rămâne decât să-ţi suni prietenii! 


citeste totul despre: