Spălarea părului - trucurile împărtăşite de un specialist. Cum îl speli corect

Spălarea părului - trucurile împărtăşite de un specialist. Cum îl speli corect

Spălarea părului - trucurile împărtăşite de un specialist

Specialistul în materie de păr se ocupă cu tricologia şi vine în ajutorul tău cu sfaturi utile. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 sfaturi efenţiale pentru a avea un păr mai frumos. Dacă le vei urma constant, podoaba ta capilară va fi invidiată şi apreciată de toată lumea.

Spălarea părului - primul pas

 
Cu toate că ai auzit că e ok să foloseşti balsam de păr înainte de spălare. Această metodă ţi-ar ajuta părul să fie mai moale şi mai lucios. Adevărul este că nu trebuie să aplici balsam înainte de şampon. Pentru un păr frumos şi sănătos trebuie să foloseşti o cremă pentru copii sau mâini. Pe părul uscat se aplică pe toată lungimea, iar pe părul gras se aplică doar la vârfuri. Nu aplica deloc pe scalp. Dacă respecţi acest pas, luciul şi aspectul sănătos al părului vor apărea după câteva spălări.
 

Spălarea părului - al doilea pas

 
Şamponul nu se pune direct pe păr sau scalp. Pune o cantitate de şampon în mâini şi apoi freacă-le până când obţii o spumă. Aplică spuma pe păr şi spală-te normal. Nu te freca cu unghiile pe scalp pentru a nu îl răni. Vei observa că părul devine mai puţin fragil şi vei avea mai puţine fire despicate.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: