„Somodieta“ Adelinei Pestriţu. Meniul cu care a slăbit 13 kilograme

„Somodieta“ Adelinei Pestriţu. Meniul cu care a slăbit 13 kilograme

SOMODIETA Adelinei Pestriţu. Ăsta e meniul cu care a slăbit 13 kg

După naştere, vedeta şi-a recuperat silueta cu uşirinţă. A căutat o dietă care să îi fie pe plac, dar nu a găsit. Aşa ca şi-a inventat propria dieta care a dat rezultate. Este vorba de somodieta. Pe lângă alimentaţie, Adelina Pestriţu a făcut şi mişcare. Sportul combinat cu o alimentaţie sănătoasă ajută la arderea rapidă a grăsimilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi, pentru că vrea ca toată lumea să aibă un trup de vis, Adelina Pestriţu a împărtăşit meniul pe zile SOMODIETA şi noi vi-l redăm mai jos:
 

SOMODIETA Adelinei Pestriţu, meniu pe zile

 
”Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambiţioasă şi îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme.
 
Mă tot gândeam ce dietă să ţin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Şi am zis aşa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că ştiu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai acelaşi meniu. Nu-şi mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.
 
Şi am început să combin somonul cu orice legumă verde şi, în special salată verde preparată cu lămâie şi ulei de măsline. Săţios şi sănătos. Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineaţa până seara timp de 3 luni.”
 
 
 
citeste totul despre: