Soluţia pentru curăţarea lacurilor a fost găsită de un bărbat din Peru. Asta da idee de afaceri

Soluţia pentru curăţarea lacurilor a fost găsită de un bărbat din Peru. Asta da idee de afaceri

Soluţia pentru curăţarea lacurilor a fost găsită de un bărbat din Peru

Veşti bune pentru omenire şi natură. Soluţia pentru curăţarea lacurilor a fost găsită de un bărbat din Peru. Acesta şi-a consumat toate economiile, a făcut împrumuturi la bancă şi a reuşit să facă un lucru bun pentru Mama Natură!

Ştiri pe aceeaşi temă

Soluţia pentru curăţarea lacurilor

 
Nu ştim câte cunoaşteţi despre mediu şi poluarea lui, dar noi vă spunem că planeta este pe moarte. Dacă nu facem ceva, clima se va modifica alarmant, iar flora şi fauna vor dispărea. Consumul ridicat al oamenilor şi lipsa de reciclare a plasticului degradează planeta.
 
Dar Marino Morikawa, un cercetător din Peru, a petrecut aproape un an din viaţă pentru a descoperi o soluţie pentru curăţarea lacurilor. Totul a pornit în momentul în care a aflat că lacul lui preferat din copilărie este contaminat. Cei din zonă i-au spus că nu se mai pot face multe pentru a îl curăţa de poluare.
 
Marino Morikawa era îndrăgostit, încă din copilărie, de lacul Cascajo Wetlands (El Cascajo). A renunţat la cercetările lui din Japonia pentru a se reîntoarce în Peru. Când Marino a revăzut lacul copilăriei sale, după 20 de ani, a zis că seamănă cu ”un iaz oxidat”.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările