„Explozie demografică“ într-un spital din SUA: nouă asistente din aceeaşi secţie au rămas gravide în aceeaşi perioadă

„Explozie demografică“ într-un spital din SUA: nouă asistente din aceeaşi secţie au rămas gravide în aceeaşi perioadă

Nouă moaşe şi asistente medicale dintr-un spital din statul american Maine sunt însărcinate şi vor naşte într-un interval de patru luni, între aprilie şi iulie. În plus, toate lucrează în aceeaşi secţie de nou-născuţi.

Povestea a devenit virală după ce una dintre asistentele gravide, Brittney Verville, a postat o fotografie pe Facebook cu opt dintre colege sale gravide, care ţineau în mână data la care vor naşte. 
 
 
„Sigur e ceva în apa de la Centrul Medical Maine, la sala de naşteri“, a scris ea. Fotografia ei a fost distribuită şi de pagina de Facebook a spitalului, care a anunţat explozia demografică. 
 
„Mă bucur să ştiu că vom avea grijă unele de altele“, a scris o altă asistentă gravidă, în timp ce mai multe persoane şi-au exprimat îngrijorarea privind o eventuală lipsă de personal după ce asistentele vor intra în concediu de maternitate. „Nu vă faceţi griji, avem un plan“, a fost reacţia reprezentanţilor spitalului la care lucrează 80 de asistente. 
 
 
Anul trecut 16 asistente de la secţia de terapie intensivă a unui spital din Arizona au fost însărcinate în aceeaşi perioadă, potrivit Washington Post. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările