Singur de Valentine's Day? Ia păpuşa vodoo, personalizată cu trăsăturile fostului partener

Singur de Valentine's Day? Ia păpuşa vodoo, personalizată cu trăsăturile fostului partener

Păpuşile vodoo sunt o metodă de distracţie preferată printre cei singuri de Valentine's

Cu toate că Ziua Îndrăgostiţilor este asociată, în mod tradiţional, cu dragostea şi sentimentele pozitive, dar nici răzbunarea nu este complet eliminată. Un magazin din Londra are răspunsul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magazinul The Last Tuesday Society, din estul Londrei, oferă ultima modă în materie de jucării: o păpuşă vodoo cu chipul fostei sau fostului tău. „Te-a supărat şobolanul acela? Simte dulcea răzbunare de Valentine's Day cu o păpuşă personalizată”, anunţă site-ul magazinului.
 
Ghinioniştii în dragoste sunt invitaţi să trimită o poză a fostului partener, plus o bucată din hainele sale, din care păpuşa va fi realizată.
 
Dacă nu ai avut privilegiul să pui mâna pe o bluză sau o pereche de blugi, atunci vei putea alege din mai multe materiale, inclusiv cu imprimeuri florale. 
 
Sinistra alternativă a petrecerii Zilei Îndrăgostiţilor presupune ca după alegerea materialului să scrii cinci blesteme, care vor fi cusute pe fiecare membru, dar şi pe spatele păpuşii. 
 
 
Dacă ai gânduri specifice, poţi alege anumite tipuri de răzbunare, potrivit site-ului. Blestemele includ impotenţa, flatulenţă, pierderea părului, dureri de dinţi, clonarea cardului de credit sau niciun fan pe Twitter. 
 
Iar pe 14 februarie, toţi clienţii magazinului se pot întâlni la balul mascat organizat, alături de păpuşile vodoo, pentru propriul tip de distracţie. 
 
Citeşte şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările