Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee

Sfaturi esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee

Majoritatea femeilor se confruntă cu imperfecţiuni ale tenului măcar o dată în viaţă, însă aceste probleme se pot rezolva dacă foloseşti corect produsele de machiaj.

Majoritatea femeilor se confruntă cu imperfecţiunii ale tenului măcar o dată în viaţă. Însă, pentru unele dintre ele, aceste probleme nu se rezolvă niciodată din cauză că nu folosesc corect produsele de machiaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evită uleiurile

Produsele cosmetice care conţin ulei, - uleiul mineral, uleiul de susan, uleiul de nuca de cocos - pot provoca grave iritaţii. Dacă pielea ta nu agrează uleiurile, încercă produse de machiaj pe bază de silicon. La rândul său, şi siliconul poate accentua imperfecţiunile tenului, aşa că testează mai multe produse alege ce ţi potriveşte cel mai bine.

Foloseşte-ţi mâinile

Aplicarea machiajului este singura excepţie de la regula să nu-ţi atingi faţa cu mâinile. Dacă nu ai timp să-ţi cureţi ustensilele de machiaj după fiecare utilizare, periile şi bureţii pot acumula bacterii care irită zonele predispuse la acnee. De aceea, este recomandat să foloseşti degetele, iar cu o atingere blândă să aplici baza de machiaj şi fondul de ten. Nu uita să te speli pe mâini înainte de a începe să te machiezi.

Află care sunt sfaturile esenţiale de machiaj dacă suferi de acnee

 

Aşa scapi de acnee!

Regim sărac în glucide, adio acnee!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: