Serviciul de „albire a penisului“, la mare căutare printre bărbaţii din Thailanda

Serviciul de
„albire a penisului“, la mare căutare printre bărbaţii din Thailanda

Serviciul de „albire a penisului“, noua modă printre bărbaţii din Thailanda

După ce a început să ofere servicii de albire a penisului, o clinică thailandeză pretinde că bărbaţii îi trec pragul în număr tot mai mare, vârstele acestora variind între 22 şi 55 de ani, relatează Agenţia France-Presse (AFP).

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mult de 100 de bărbaţi pe lună trec pragul unei clinici din Thailanda, care oferă o procedură de albire a penisului. Spitalul Lelux din Bangkok a început să ofere tratamentul neconvenţional în urmă cu şase luni, procedura devenind un trend printre bărbaţii cu vârste cuprinse între 22 şi 55 de ani.  

„Tot mai mulţi bărbaţi  sunt interesaţi de această procedură.  Avem în jur de 100 de clienţi pe lună“, a declarat pentru AFP Bunthita Wattanasiri, directorul Spitalului Lelax.

Procedura a ajuns în atenţia presei după ce spitalul a dat publicităţii imagini ale unui bărbat supus tratamentului.

„Trebuie să fim atenţi deoarece este o parte sensibilă a corpului“, a spus Bunthita, adăugând că majoritatea clienţilor au vârste între 22 şi 55 de ani, mulţi din comunitatea LGBTQ din Thailanda.  Serviciul de albire costă aproximativ 480 de lire sterline, fiind necesare cinci şedinţe.

Procedurile de albire sunt în mod special căutate în Thailanda, unde au provocat scandaluri şi acuzaţii de rasism.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările