Semne zodiacale cu o puternică predispoziţie la infidelitate

Semne zodiacale cu o puternică predispoziţie la infidelitate

Semne zodiacale cu cea mai puternică predispoziţie la infidelitate

Încrederea în sine îi face atractivi în ochii celor din jur şi se găsesc adesea în poziţia de superioritate, care le creşte şi mai mult senzualitatea. Îşi înşală cu mare uşurinţă partenerul şi la fel de uşor pleacă dintr-o relaţie, deoarece este mult prea egoist pentru a lua în calcul sentimentele partenerului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scorpion

Scorpionii au un puternic apetit sexual. Dacă nu primesc ceea ce-şi doresc de la partenerii lor, aceştia ajung la infidelitate. Atunci când Scorpionul îşi doreşte ceva, fie că este vorba de o persoană sau de un lucru material, nu se va opri până nu îl va obţine. Poate apela inclusiv la minciuni şi manipulare, dar va depune toate eforturile să aibă ce îşi doreşte. Pe de alta parte, atunci când Scorpionul îşi găseşte sufletul pereche, este foarte loial partenerului său. Viaţa sexuală ar trebui să fie în centrul atenţiei dacă sunteţi într-o relaţie cu un cu Scorpion. Deşi sunt predispuşi la infidelitate, aceştia vor depune toate eforturile pentru a avea un mariaj fericit.

Balanţă

Balanţa este cel mai „cinstit“ semn zodiacal când vine vorba de modul în care îşi manifestă infidelitatea. Atunci când există dificultăţi în relaţie, munceşte din greu pentru a încerca să restabilească armonia. Balanţele urăsc certurile, aşa că le vor evita cu orice preţ. Vor prefera să se implice în două relaţii paralele decât să discute despre nemulţumiri şi neajunsuri, fiind tentate să încerce să restabilească relaţiile cu foştii iubiţi. Dacă relaţia unei Balanţe se apropie de sfârşit, va încerca o despărţire în termeni prietenoşi. Nu va face schimbarea până când nu va avea un plan de rezervă.

Leu

Leilor le place să fie mereu în centrul atenţiei. Încrederea în sine îi face atractivi în ochii celor din jur şi se găsesc adesea în poziţia de superioritate, care le creşte şi mai mult farmecul. Leul îşi înşală cu mare uşurinţă partenerul şi la fel de uşor pleacă dintr-o relaţie, deoarece este mult prea egoist pentru a lua în calcul sentimentele partenerului. Le place foarte mult drama, aşa că nu ar trebui să te surprindă când te va învinui pentru cele întâmplate, deşi cel infidel a fost chiar el.

Săgetător

Săgetătorul este un personaj neliniştit, mereu în căutarea de noi experienţe. Este spontan şi ia decizii de moment fără să ţină seama de consecinţe. Prin urmare, un Săgetător nefericit îşi va înşela de multe ori partenera. Atitudinea Săgetătorilor faţă de viaţă şi spiritul aventuros îi face atractivi în ochii celor din jur. Ei vor fi cinstiţi atunci când sunt infideli şi vor recunoaşte că sunt într-o relaţie, dezvăluind motivele pentru care fac acest lucru. Problema Săgetătorilor este că odată ce focul pasiunii unei noi relaţii a trecut, se sfârşeşte şi entuziasmul lor. Cu toate acestea, ei nu sunt dispuşi să renunţe uşor şi rămân blocaţi în relaţii.

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: